Што жените прво забележуваат кај мажите на плажа?

Loading...

Ако сте мислеле дека жените се подобри од мажите и дека физичкиот изглед не им е толку важен, многу се имате излажано затоа што ново истражување докажува дека и тоа како жените ги одмеруваат мажите.
Со оглед на тоа дека летот ни е пред врата, жените на плажа ги одмеруваат мажите исто така како што тие ги гледаат жените, а прво што им доаѓа на очи се мускулите на стомакот.
Втора работа што ја забележуваат кај мажот е неговото лице, а она што дефинитивно ги привлекува е насмевката. После лицето, жените ги одмеруваат рамената и бицепсот.


А кога мажот е потполно облечен жените на него прво ги забележуваат неговите очи. После тоа неговата висина, а потоа висината. На првиот состанок жените обраќаат големо внимание на неговите раце, па мажите би требало да се погрижат ноктите да им бидат уредни и скратени.

loading...