Што сe е забрането да се внесе на концерт на Рамштајн

Се е подготвено за голем спектакл во Белград.Еден од најпознатите бендови во светот, Рамштајн, ќе одржи спектакуларен концерт во Белград како дел од нивната голема турнеја на стадионот Европа во 2024 година.Сè е подготвено за спектаклот кој во исто време шокира и воодушевува, а се предвидува дека Белград ќе доживее речиси тектонски движења, бидејќи јачината на звукот ќе достигне незамисливи 2.040.000 вати!Впечатливите сценски изведби се неизбежни, а важно е да се нагласи што е забрането да се носи на концерт доколку не знаете.
ранци и чанти поголеми од 20×30 cm (големина A/4)

акциони камери

дронови

селфи стапчиња

професионални камери со отстранливи леќи, професионални уреди за видео и аудио снимање

Оружје

шишиња или лименки од секаков вид

предмети кои можат да се користат како проектили

ласерски

велосипеди, скутери, ролери, скејтборди

Храна и пијалок

чадори (во случај на дожд, наместо тоа понесете капут за дожд)
Влезот е забранет за деца под шест години, а децата под 16 години мора да бидат придружувани од возрасни.

Пронајдете не на следниве мрежи: