Јонуз не го издржа дуелот со Филип Петровски ја напушти емисијата

Loading...

Се случи и тоа гостин, првпат среде „Само вистина“ го напушти студиото. Агим Јонуз не го издржа дуелот со Филип Петровски па демонстративно ја напушти емисијата.

Дуелот во „Само вистина“ беше посветен на актуелни политички прашања, спорот со името, малцински права и слично. Со свои спротивставени мислења беа гостите Филип Петровски кој важи за човек кој ги застапува патриотските и десничарските вредности во Македонија, од другата страна беше Агим Јонуз човек е кој е позна по про-албанските погледи. Но по речиси 40 минути дебата Агим не издржа, и демостративно го напушти студиото.

Погледнете ја емисијата, Агим Јонуз замина во 41 минута:

loading...