23 април е еден од најмоќните денови во годината: Како да ги манифестирате своите желби?

Ако оваа недела се чувствувате малку поемотивно од вообичаено, обвинувајте ја полната месечина во Шкорпија!На 23 април небото ќе биде осветлено со треперлив превез, кој ќе донесе бран на енергија и влијание што ќе донесе нови промени.Значењето на полна месечинаВо астрологијата, полната месечина се смета за клучен небесен настан и како таков, 23 април е меѓу најмоќните денови во годината. Оваа полна месечина ќе донесе одлично емотивно ослободување и ќе ви отвори нови патеки.Бидејќи трансформативниот Плутон ќе има рака во овој настан, време е да претрпите метаморфоза и да се ослободите од оковите на нештата кои повеќе не ви служат.Како да го искористите овој моќен ден?Прво, направете листа на работите што сакате или не сакате да ги задржите во минатото. Бидете искрени со себе, бидејќи сите ние имаме тегови што сакаме да ги тргнеме од рамениците.Размислете како ќе ви биде животот и немајте ограничување на вашата фантазија. Поврзете се со себе и запомнете колкава моќ имате да го промените сопствениот живот и судбина.Користете различни техники на манифестација, како што се пишување на подлога или дури и зборување со себе пред огледалото. Друг метод е визуелизација. Седнете на мирно место и детално визуелизирајте го вашиот совршен живот, цитира Анабел.За да ви помогне, можете да земете и кристал и да се манифестирате на полна месечина. Најважно: Верувајте во себе и во универзумот!

Пронајдете не на следниве мрежи: