9 септември, неработен ден за сите граѓани

Loading...

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно Законот за празниците, 8 Септември (недела), Денот на независноста, односно 9 септември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.
Од Министерството на граѓаните им го честитаат Денот на независноста.

loading...