Фото: Гугл од 1998-ма година

Loading...

Компанијата Гугл го прослави и својот 15-ти роденден.Поради својата 15 годишнина Гугл реши да ги врати своите корисници назад во времето и да ги потсети како започна се во 1998-мата година.
Креаторот ќе ве врати назад во почетоците на Гугл и доколку сакате да ги споредите со еден клик ќе може да се вратите назад во сегашноста и да ја воочите трансформацијата на гигантот Гугл.
Happy birthday Google! In honor of the company's momentous 15th birthday celebration, typing 'Google in 1998' in the search engine will send viewers back in time. The usual Google layout will revert to the first ever homepage created for the search engine. The process is easy and you can quickly jump back to the present. Another interesting surprise is the search terms that appear on the page. Read more at: https://www.heavy.com/tech/2013/09/search-google-in-1998-homepage/
Happy birthday Google! In honor of the company's momentous 15th birthday celebration, typing 'Google in 1998' in the search engine will send viewers back in time. The usual Google layout will revert to the first ever homepage created for the search engine. The process is easy and you can quickly jump back to the present. Another interesting surprise is the search terms that appear on the page. Read more at: https://www.heavy.com/tech/2013/09/search-google-in-1998-homepage/
Happy birthday Google! In honor of the company's momentous 15th birthday celebration, typing 'Google in 1998' in the search engine will send viewers back in time. The usual Google layout will revert to the first ever homepage created for the search engine. The process is easy and you can quickly jump back to the present. Another interesting surprise is the search terms that appear on the page. Read more at: https://www.heavy.com/tech/2013/09/search-google-in-1998-homepage/
Поради својата 15 годишнина Гугл реши да ги врати своите корисници назад во времето и да ги потсети како започна се во 1998-мата година.
Кр

loading...
Loading...