Фото: Роналдо и Ибрахимовиќ се пофалија со новиот имиџ

Фудбалерите Златан Ибрахимовиќ и Кристијано Роналдо се пофалија со своите нови фризури.
По завршувањето на фудбалската сезона, време е за мало опуштање, но и експериментирање. Златан Ибрахимовиќ и Кристијано Роналдо одлучија да го сменат имиџот. Се разбира веднаш се пофалија со новите фризури.
Па што велите вие? Ви се допаѓаат ли новите фризури на овие двајца фудбалери?

Фудбалерите Златан Ибрахимовиќ и Кристијано Роналдо се пофалија со своите нови фризури.

Пронајдете не на следниве мрежи: