Видео

Видео

Видео: Бегале од него, а кога сфатиле кој е

Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата.Не сакаа да седат до него, а неколку секунди подоцна сватиле за кого станува збор. Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата. Краток филм кој ќе […]