Љубов и секс

Љубов и секс

Британски спортист раскажува за олимпијада на сексот

Организаторите биле свесни дека може да дојде до вакви авантури на Олимпијада и обезбедиле рекордни 150 илјади кондоми, 50 илјади повеќе од минатата Олимпијада Британскиот учесник на Олимпијадата ни откри […]

Љубов и секс

4 Работи кои ќе го полудат секое момче!

Точно е дека момчињата сакаат долна облека, високи потпетици и фустани во кои девојките ги истакнуваат облините, но постојат и многу едноставни работи кои знаат да ги доведат до екстаза.Момчињата […]