ОПАСНО ВОЗЕЊЕ: Нема да ви се верува колку луѓе мастурбираат зад волан!

Што мислите вие дали е нормално да се мастурбира во автомобилот додека возите? Некои луѓе очигледно сметаат дека тоа е сосема во ред.Денешниот свет е хиперсексуализиран- од несовесени реклами насекаде, достапност на порнографија, до се поголем број на лица осомничени или осудени за сексуални злосторства. Фетиши те некако се повеќе се охрабруваат како „слободно и прифатливо“ сексуално однесување, а за ова потврди неодамнешната сообраќајна несреќа во Велика Британија.
Кога 30-годишна жена која со автомобилот удрила во камион кој возел пред неа, а забележана е на местото на несреќата, како шокирана, го подига фустанот и вади вибратор во форма на зајак. Случајот беше потврдени од страна на британската полиција.
Иако звучи како смешна приказна, експертите предупредуваат дека таквото однесување не е смешно, туку загрозува човекови животи. Дури секој четврти возач најмалку еднаш мастурбирал зад воланот, според една студија на британската осигурителна компанија „Adrian  Fluk“ над повеќе од 1.000 луѓе.

Според истражувањето, околу 40 отсто од нив им попречилена другите возачи со несоодветно сексуално однесување, а дури 70 проценти од нив се предаваат на задоволството со совозачот за време на возењето.
Она што луѓето најмногу ги мотивирана ова однесување е возбудатаод идејата дека може да бидат откриени, или пак од идејата дека прават нешто што е забрането.
Па секс и мастурбација во автомобилот стануваат се поголеми пречки за безбедно возење, од на пример, употребата на мобилни телефони, според едно истражување.
Погледнете го видеото:
Денешниот свет е хиперсексуализиран- од несовесени реклами насекаде, достапност на порнографија, до се поголем број на лица осомничени или осудени

Пронајдете не на следниве мрежи: