Ознака: амабасадори

Локална самоуправа

Амбасадорот на ЕУ и британскиот амбасадор во посета на Прилеп

Амбасадорот на ЕУ Самуел Жбогар и британскиот амбасадор Чарлс Гарет, денеска остварија посета на општина Прилеп. Тие се сретнаа со делегација на локалната самоуправа и со повеќе групи на граѓани. […]