Ознака: бомбици

Кулинарство

НАПРАВЕТЕ РАФАЕЛО ДОМА: Рецепт за оригинален Рафаело крем

Вкусот на малите Рафаело бомбици подразбира да потонете во еден уникатен рецепт – комбинација на слатки млечни производи споени во смеса која никогаш не можете да ја заборавите.Добра вест, внатрешниот […]