Ознака: БОРИС ЗМЕЈКОВСКИ

Избор на уредникот

Нинџа пропеа од А до Ш: Од штабот се водеше целиот тек на настаните на 27 април

Нинџа пропеа од А до Ш: Од штабот се водеше целиот тек на настаните на 27 април Александар Василевски-Нинџа во своето сведочење денес пред обвинетите Трајко Вељаноски, поранешен претседател на […]

Вести

Змејковски: Не очекував после 25 години во Собранието повторно да се дискутира за сувереноста и независноста на Македонија

На денешната седница на Собранието на Република Македонија, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Борис Змејковски истакна дека не очекувал дека после 25 години повторно во Собранието ќе се дискутира за сувереноста и […]

Вести

Змејковски: Најпрво беа против формирање на македонска држава, а сега нивни наследници сакаат да ја докрајчат Македонија

Истите кои што беа големи противници за оформувањето на македонската држава, кои дрско и безобразно го променија името и знамето на Република Македонија без да го прашаат народот истите денеска […]