Ознака: ВИК

Вести

1.000 нови вработувања во Прилеп: Групацијата „ВИК“ влегува во Македонија

Групацијата „ВИК“ инвестира во Македонија. Конечната одлука е донесена. Вложувањето од 12 милиони евра во првата фаза треба да отвори илјада работни места во Прилеп. Компанија во земјава ќе произведува […]