Ознака: Големо Коњари

Локална самоуправа

Прилепско Големо Коњари доби нов плоштад и парк

Во населеното место Големо Коњари денеска во употреба беше пуштен новиот плоштад – парк, проект кој чини околу 4,2 милиони денари, а инвестицијата финансиски беше поддржана од Агенцијата за финансиска […]