Ознака: го предвиде

Македонија

Колку долго се крчкало името Северна Македонија?

Уште пред десет години израелскиот експерт, д-р Сем Вакнин го предвиде преименувањето на Македонија во Северна Македонија. Еве што напиша тој: “Овој план беше детално разработен на многубројните тајни состаноци […]