Ознака: го тресе

Македонија

Обвинителите биле и прислушувани и следени

Нов скандал поврзан со обвинителите од ОЈО најави поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1, Владимир Панчевски. Не само што обвинителите биле слушани туку било следено и снимано нивното движење со […]