Ознака: гриз пита

Кулинарство

ГРИЗ ПИТА СО ЈОГУРТ: Кога гостите ќе го пробаат ОВА јадење веднаш ќе ви побараат рецепт!

ГРИЗ ПИТА СО ЈОГУРТ: Кога гостите ќе го пробаат ОВА јадење веднаш ќе ви побараат рецепт!Состојки: 500 гр кори 4 јајца 100 мл масло (со еден дел премачкајте го плехот, […]