Ознака: ДЕН НА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ

Живот

Денес во Зоолошката градина во Скопје-хуманитарен базар

Во Зоолошката градина во Скопје денес ќе се одржи хуманитарен ZOO базар, поддржан од повеќе здруженија за заштита на животните, како и граѓански активисти. Да помогнеме на нашите бездомни крзнени пријатели!, […]

Вести

Скопје го одбележува 13 Ноември – Денот на ослободувањето

Со повеќе културни, хуманитарни и спортски манифестации денеска ќе биде одбележан 13 Ноември – Денот на ослободувањето на Скопје.По тој повод, градоначалникот Коце Трајановски ќе се сретне со претставници на […]