Ознака: деца-борци

Вести

Децата-борци на ИСИС безмилосно ги ликвидираат своите жртви

Нови фотографии и видео записи од погубувањето на петмина Курди објави ИД со кои што го шокираше светот. Егзекутори се деца!Како што пренесуваат западните медиуми, децата-борци на Исламската држава се […]