Ознака: дисциплинска мерка

Меѓународен фудбал

Русија останува учесник на Еуро 2016

Тимот на Русија останува учесник на Еуро 2016. УЕФА одржа вонредна седница поради последователните немири во кои беа вмешани руските навивачи.Oрганизацијата сепак не дојде до крајни мерки и покрај дадениот […]