Ознака: Дрита Исљами

Останати спортови

ВИДЕО: Претставување на македонската олимписка делегација во Рио-Еве кога ќе настапат македонските спортисти

Македонија на Олимписките игри во Рио ќе ја претставуваат шест спортисти, а македонското знаме на дефилето на отворањето го носеше пливачката Анастасиа Богдановски.Македонските спортисти на Летните олимписки игри ќе настапат […]

Останати спортови

Македонското знаме се развеа во Рио

Во присуство на дел од македонскиот олимписки тим, амбасадорот на Република Македонија во Бразил Ивица Боцевски и шефот на македонската олимписка делегација Владимир Богоевски во олимпиското село во Рио де […]