Ознака: дубиози

Вести

Зошто Шврговски земал по 4.000 евра како адвокат на Дрисла? Обелоденети огромни хонорари…

Вработениот во Дрисла, кој живеe во Австралија, а примал плата со месеци е кумашин на поранешниот јавен обвинител Љупчо Шврговски. Некако се поврзани чудно работите? Според извори од Дрисла, вработените […]