Ознака: ЖЕЛЕЗНИЧКИ СТАНИЦИ

Вести

Мисајловски: Привршува проектот за реконструкција на железничките станици долж Коридорот 10 и 10 д

Министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски информираше дека во соработка со ЕУ привршува проектот за реконструкција на железничките станици долж Коридорот 10 и 10 д.-Целосно ги реконструиравме железничките станици […]

Вести

Железничките станици во Македонија ќе добијат нов и модерен изглед

Шест од вкупно десетте железнички станици долж паневропскиот коридор 10, вклучувајќи го и кракот 10-д, се целосно реконструирани и модернизирани а во завршна фаза е и проектот за целосна реконструкција […]