Ознака: кавга

Сцена

Видео: Кулминација на нетрпеливоста меѓу Анета и Синди

Очигледно нетрпеливоста меѓу станарите во куќата на Големиот брат не престанува, а кавгите секојдневно се на дневен ред. Најжестока беше кавгата помеѓу Анета и Синди, која наместо да стивне, се […]

Занимливости

Дури и бебињата чувствуваат кога мајката и таткото се караат

Мозокот на детето е осетлив на промените во тоналитетот на гласот и реагира на нив, дури и во нивниот сон, според една студија спроведена на Универзитетот во Орегон за бебиња […]