Ознака: карбала

Вести

Околу 20 милиони муслимани протестираа против ИСИС, а западните медиуми го игнорираа тоа!

Скоро 20 милиони шиитски муслимани учествуваа во еден од најголемите протести за мир организирани досега, но мејнстрим медиумите го игнорираа тоа.Во една од најголемите организирани демонстрации во историјата на светот, […]