Ознака: килограми

Занимливости

Кортни Кардашијан под тортура од нејзиниот сопруг поради вишокот на килограми

Иако е позната, убава и богата, Кортни Кардашијан не може да се пофали дека е среќна. Пред се, бидејќи е со човек кој е премногу дрзок и нетактичен со неа, […]