Ознака: Коалиција „Излези да гласаш“

Вести

Коалицијата „Излези да гласаш“ ќе ги набљудува изборите

Коалицијата „Излези да гласаш“ ги информираше сите граѓани и општествени субјекти дека повторно и овие предвремени парламентарни избори ќе го набљудува целиот изборен процес.-Коалицијата излези да гласаш на овие предвремени […]