Ознака: комбуха

Живот

Напиток стар 2000 години кој ќе Ве “врати во живот”

Комбухата е напиток кој станува сè попопуларен и баран во светот. Зошто е тоа така, прочитајте во продолжение.Комбухата е габа со потекло од Азија. Од неа се прави истоимениот ферментиран […]