Ознака: коска

Живот

Без паника: Еве што треба да сторите ако коска од риба ви се заглави во грло!

Многу луѓе сакаат риба, но не ја јадат често поради иритантните коски за кои понекогаш се чини невозможно да се отстранат. Многумина дури и не се осмелуваат да јадат риба […]

Живот

Опасно по живот: Во случај да ви застане коска во грлото, веднаш сторете го ова…

Дали  некогаш  ви  се случило да ви  се  заглави коска од риба во  грлото? Тоа знае често  да се случи и  затоа добро  е да внимавате кога јадете рибаНекогаш се случиме […]

Занимливости

ЕВЕ како да се решите од УЖАСНАТА испакнатина на коската и тоа БЕЗ ОПЕРАЦИЈА!

Можете да се решите од нив хируршки,но ако тоа не ви се допаѓа,поедноставниот начин е да пробате природен лек.Со ова ќе се решите од испакнатината без предизвикување на болка.Овој лек […]