Ознака: левица

Издвојуваме

Анкета на Пулс24 на Фејсбук. Повелете гласајте

Сакаме да направиме и наша анкета. Што мислите кој ПОДОБРО ЈА ПРЕТСТАВУВА ОПОЗИЦИЈАТА? Споделете да имаме што поголем опфат и појасна слика. Инаку Пулс24 не учествува во кампањата нити во […]

Скопје

Реакција на Општина Карпош на соопштението на Левица

НА КАРПОШ МУ Е ВАЖНО МИСЛЕЊЕТО НА ГРАЃАНИТЕ – ЗАВРШИ ВРЕМЕТО НА МАТНИ ЗДЕЛКИ Нема ништо скандалозно и сомнително во договорите за консултантски услуги за оценка на успешноста на реализацијата […]

Избор на уредникот Издвојуваме

Зрната отидоа во амбарот на Апасиев! Лидерот на Левица го помина Мицкоски во рејтингот

Политичката незрелост, немањето став и катастрофалните грешки на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, освен со континуираните изборни порази, резултираа и со скандалозен рејтинг според кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ за прв […]

Вести

Непристојна, вулгарна и скандалозна изјава на новиот пратеник и универзитетски професор Димитар Апасиев

Лидерот на партијата Левица, од неодамна и пратеник во новиот состав на Собранието, а и универзитетски професор  Димитар Апасиев,  не престанува со своите непристојни, вулгарни и скандалозни изјави. Досега тоа […]

Вести

1.982 приговори од Левица нешто пред истекот на рокот за поднесување на истите

1.982 приговори од Левица нешто пред истекот на рокот за поднесување на истите На десет минути пред истекот на законскиот рок, во архивата на ДИК, Левица ги поднесе своите 1.982 […]

Вести

Савески: Апасиeв на криминалeн начин ја прeзeдe Лeвица!!

Савески: Апасиeв на криминалeн начин ја прeзeдe Лeвица!! Апасиeв покажа дeка криминалнитe дeла во политиката во Макeдонија сe исплатуваат. Покажа и дeка играњeто на картата на национализмот сe исплатува. Во […]

Вести

Дали Апасиев ќе биде клучен фактор за формирање на Влада?

Левица на државно ниво освои 4,1% од гласовите, со над 38.000 освени гласови, оваа партија доби два пратенички мандати и станува парламентарна партија. По изборни единици најлошо помина во Шестката […]