Ознака: лицемери

Издвојуваме

Функционери на ВМРО-ДПМНЕ летуваат на луксузни локации а глумат загриженост за економскиот стандард

Функционерите на ВМРО-ДПМНЕ не се ништо освен лицемери и лажговци. Додека наводно се загрижени за економскиот стандард на граѓаните, високи функционери на оваа партија летуваат на луксузни локации. Портпаролот Димче […]

Коментари

Мизерно додворување за гласови. Влатко Ѓорчев се надмина во коленичењето пред студеничанците Сабри, Берат и Ајетула

Он е познат дека кога ќе влезе во „филм“ дека прави нешто вредно, затоа што горе долу нема направено ништо вредно за овие 12-13 години како пратеник во Собранието на […]