Ознака: Маханкали Анила

Црна хроника

Венчавка се претворила во пекол: Родителите на невестата го извлекле младоженецот од венчавката, го заклале и потоа…

Осумнаесет годишната Хастапурам Муника немоќно гледала како нејзините родители и членови на семејството го извлекуваат нејзиниот несуден сопруг Маханкали Анила (22) од хиндуистичкиот храм, каде штотуку се венчале и сурово […]