Ознака: михајловиќ

Меѓународен фудбал

Михајловиќ: Нема да играме ако генералите го изведат почетниот удар

Хрватска наредниот натпревар од квалификациите за Светското Првенство во 2014 година го игра против Србија во Загреб. По ослободителната пресуда на хрватските генерали Ante Gotovina и Mladen Markac, некој на […]