Ознака: моќно писмо

Живот

Му испратила МОЌНО писмо на својот силувач, кој добил минимална казна зашто е познат пливач

САД: Силувачот, 20-годишниот Брок Ален Такер оваа недела беше прогласен за виновен и осуден само на 6 месеци затвор, иако за вакво дело се добиваат казни и до 6 години.Силувањето […]