Ознака: НАБАВКА НА ВОЗОВИ

Вести

Нова инвестиција: Целосно обновување на возниот парк на Македонски железници

Јавното претпријатие – Македонски железници транспорт ќе добие целосно обновување на возниот парк. Според планот ќе бидат набавени вкупно 5 нови возови, 3 дизел и 2 електро моторни возови. Инвестицијата […]