Ознака: Нагатомо

Меѓународен фудбал

Страмачони со пофалби за Нагатомо

Тренерот на Интер истакна дека е прзадоволен од игрите на јапонецот во дресот на екипата на Интер, Нагатомо. Јуту Нагатомо ги круниса добрите настапи за екипата на Интер потпишувајќи договор […]