Ознака: наслатко

Видео

Видео: Запознајте го Бу, најслаткото куче на светот!

Тоа потекнува од расата Померанец и е најпознатиот пример од ваков вид чиј сопственикот, кој е извршен директор на Фејсбук, му отвори профил на оваа социјална мрежа. Неодоливото меко кремасто […]