Ознака: НАЦИОНАЛНА АРЕНА ФИЛИП втори

Македонски фудбал

Националната арена „Филип Втори“ се ребрендира во „Телеком Арена“

Македонски Телеком склучи договор за деловна соработка со Акционерското друшво за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор.Согласно Договорот, Националната арена „Филип II“ ќе се ребрендира и именува во […]

Македонски фудбал

Националната Арена со сертификат „класа 1“

Националната Арена Филип Втори доби признание од ИААФ со кој нашиот стадион добива признание од највисок ранг во светот. Според информациите кои ги пренесува „Вечер“, нашиот најголем стадион, се стекна […]