Ознака: НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Вести

МАКЕДОНИЈА НА РУСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА: Репортерот на „Росија 1“ влезе во дувлата на Сорос во Македонија!

Руската национална телевизија и репортерот Антон Љадов, истиот оној кој влезе во џамиите и терористичките дувла во Косово, Македонија, Србија, Црна Гора и Албанија, минатата недела ги сними дувлата на […]