Ознака: на правилен пат

Вести Македонија

На Македонија не ѝ се потребни избори, вели Зоран Заев

На Македонија не ѝ се потребни избори, избори ќе има само доколку се неопходни, вели премиерот Зоран Заев во интервју за сервисот на грчки јазик на „Еуроњуз” и додава дека […]