Ознака: Немања Пејчиновиќ

Меѓународен фудбал

Немања Пејчиновиќ „го отера кај што не треба“ Златан Ибрахимовиќ

Шведскиот интернационалец од редовите на екипата на ПСЖ, Златан Ибрахимовиќ, вербално се навредуваше со српскиот интернационалец од редовите на Ница, Немања Пејчиновиќ. Незадоволен од развојот на настаните на мечот со […]