Ознака: ненад немешевиќ

Сцена

ПО ВТОР ПАТ ВО ВЕНЧАНИЦА: Погледнете како изгледаше Маријана кога на Немеш му кажа „да“!

По турбулентните „акции“ во кревет во „Големиот брат“, потоа бурните раскинувања и смирувања, Маријана Чврљак и Никола Немешевиќ ја изненадија јавноста со веста дека застанале пред олтар и го изговориле […]