Ознака: Нуџеин Геца

Меѓународен фудбал

Некогаш се „тепаше“ со Роналдо, денеска заработува како магационер

Нуџеин Геца е дефанзивец од Босна и Херцеговина кој кариерата ја градеше во клубови од оваа земја, а во 1996 година играше за својата репрезентација против Бразил каде задача му […]