Ознака: односи

Вести

Јолевски: Односите меѓу Македонија и Турција пример за соработка во регионот

Република Турција дава силна поддршка на Република Македонија од денот на прогласувањето на независноста, а Република Турција во сите меѓународни комуникации го користи уставното име на Република Македонија и е […]

Вести

Приморувале 11- годишно девојче од Скопје на брак и сексуални односи

Вчера во 12.15 часот во ПС ОН Чаир, социјален работник од Јавна установа за загрижување на деца со воспитно социјални проблеми и нарушено поведение-Скопје, заедно со единаесетгодишна штитеничка во установата, […]

Вести

Продолжува затоплувањето на односите помеѓу Атина и Скопје

Продолжува затоплувањето на односите помеѓу Атина и Скопје. Првата билатерална средба на Претседателите на Парламентите на Македонија и на Грција, Трајко Вељаноски и Николаос Вуцис во рамките на Европската конференција […]

Вести

Ксидакис: Скопје и Атина со заеднички напори треба да го решат меѓусебниот проблем

Грчкиот заменик министер за надворешни работи Никос Ксидакис, денеска изјави дека климата во односите меѓу Скопје и Атина постојано се подобрува.- Мислам дека проблемот меѓу Атина и Скопје е заеднички. […]

Љубов и секс

Овој фактор е ПРЕСУДЕН кај жената за да се вљуби во мажот!

Психолозите тврдат дека моќта на мажите е во харизмата, односно во способноста со разговор одредена жена ја заинтересираат за себе. Жените често не го забележуваат физичкиот изглед, односно истиот го […]