Ознака: Патрик Клајверт

Меѓународен фудбал

Патрик Клајверт, не е повеќе директор на францускиот гигант

Клајверт оваа функција ја извршуваше само една година, откако вчера спогодбено го раскина договорот со францускиот вицешампион. Oваа одлука на раководството на клубот беше неизбежна со оглед на фактот што […]