Ознака: приказни

Живот

Кога најубавиот ден ќе се претвори во КОШМАР: Ова што се случило на свадба на никого не би го посакале!

Подготовките за свадба често знаат да бидат стресни бидејќи сите се трудат сѐ да биде совршено за нивниот најважен ден во животот. Сепак, неочекувани ситуации можат сето тоа да го […]