Ознака: резерва

Занимливости

Колку километри може да помине вашиот автомобил на резерва?

Ако за време на возењето ви се активира сијаличката која укажува дека возилото се движи со резервата на гориво, некои возачи ќе ги фати паника, додека други ќе ја „исцедат“ […]

Видео

Видео: Што правеше Роналдо додека чекаше на клупата за резерви!

Дури и кога не игра Роналдо повторно е во центарот на вниманието. Покрај тоа што играше само 15 тина минути ЦР7 е голема ѕвезда, па медиумите од Шпанија внимателно го следат и […]