Ознака: соговорник

Живот

Не можете долго да го гледате соговорникот во очи? Ако мислевте дека станува збор за срамежливост, се лажете

Многупати се случува во текот на разговорот да гледате насекаде, освен во очите на соговорникот. Дали е тоа затоа што ви е непријатно? Или не сте ги изградиле потребните социјални […]

Занимливости

Новинарот не можел да се воздржи кога слушнал како се смее неговиот соговорник

Новинар од една странска телевизија немал поим што ќе го дочека кога ќе се сретне со фармерот Гинус.Иако ниеден новинар не сака да се насмее за време на пренос во […]