Ознака: сообраќајна инфраструктура

Вести

Сообраќајната инфраструктура е фактор за побезбеден сообраќај

Економската логика и истражувањата покажуваат дека инвестициите и вложувањата во современа сообраќајна инфраструктура којашто подразбира запазување на сите елементи за активна и пасивна безбедност на патот сериозно влијаат во намалувањето […]